Diensten

Industriebouw

Jaraco is een professionele en ervaren partner voor bedrijven met bouwplannen. Vanaf de conceptfase tot en met de totale afwerking. Ook de binnenafwerking.

Denken vanuit de positie van de klant levert Jaraco een ijzersterke reputatie op. Jaraco bouwt in staal en beton, of in combinatie. Bedrijfsgebouwen zijn steeds meer ook uithangborden. Jaraco bewijst dit iedere dag, onder meer bij grote namen in de distributie. Esthetiek en budget kunnen perfect samen.

Jaraco zet gebouwen met cachet, gebouwen die indruk maken op klanten en waarmee je je personeel overtuigt.

Industriebouw portfolio

Kantoorbouw

Jaraco werkt voor kantoorbouw uitsluitend met prefabmaterialen, zowel beton als staal. Zo worden korte uitvoeringstermijnen gerespecteerd.

Zowel voor gevelbekleding als voor de binnenafwerking brengen we vooraf alle wensen en technische vereisten in kaart. Gedurende het hele traject hebt u bij ons één aanspreekpunt. Geen tijd om het project te coördineren? Geen probleem, Jaraco werkt in elke betekenis even goed “sleutel-op-de-deur”.

Jaraco denkt verder dan het omhulsel. Of het nu gaat om hele grote ruimtes of om modulaire bouw, wij combineren ergonomie met uitstraling.

Renovatie

Jaraco geeft bestaande gebouwen een nieuwe gevel, of richt ze volledig opnieuw in vertrekkend van de draagstructuur. Dit zijn twee uitersten van een breed spectrum.

De kostprijs van een renovatie kan oplopen, omdat er zich heel wat ‘onvoorziene omstandigheden’ kunnen voordoen. De ervaring van Jaraco en vooral de focus op een doordacht en gedetailleerd totaalconcept maken van ons de ideale partner om aan een ‘renovatie-avontuur’ te beginnen.

Wat Jaraco kan in industrie- en kantoorbouw, kunnen we uiteraard ook inzake renovatie: Duurzame, overdachte en functionele oplossingen koppelen aan esthetische verantwoorde keuzes.