Punch Powertrain neemt 1.700 m² van Jaraco in gebruik

17.10.2018
Deel dit artikel

Eind januari heeft Punch Powertrain, de producent van versnellingsbakken, in Sint-Truiden een productiehal en een kantoorruimte in gebruik genomen. Jaraco haalde in december 2016 deze opdracht binnen met een uitvoeringstermijn tot eind december 2017. LRM Lease trad op als bouwheer. Bekijk hier het filmpje waarin technisch directeur Eric Willen van Jaraco het verloop van de werken schetst. 

De hallen – op de site bekend als  ‘Corridor 1’ en ‘Corridor 2’ – zijn samen goed voor ongeveer 1.700 m2. Het kantoorgedeelte werd door Jaraco ook afgewerkt, met uitzondering van de technische installaties. Het bestaat uit twee bouwlagen en biedt plaats aan ongeveer 50 mensen,  op het gelijkvloers zijn secundaire ruimtes voorzien (vergaderzaaltjes, toiletten, refter…).

“We hebben een selectie van aannemers gemaakt. Daarbij zaten enkel industriebouwers die ook in staat zijn om een kantoorruimte af te werken. De offerte van Jaraco was de meest gunstige,” aldus Sven Bogaerts van LRM Lease. Het bouwbudget bedroeg om en bij de 3 miljoen euro.

Bekijk hier de reportage