Over Jaraco Industriebouw

Oprichting

Jaraco werd in 2001 opgericht door Geert Janssen en Willy Raemen. De naam is dan ook een verwijzing naar de twee achternamen JA (janssen) RA (raemen) CO (construct). Helaas is Willy in oktober 2002 vroegtijdig overleden. Sindsdien is Geert Janssen alleen aandeelhouder en tevens afgevaardigd bestuurder.

Sinds de start in 2001 heeft Jaraco een stijle opgang gemaakt en is uitgegroeid tot een onderneming gespecialiseerd in totaalprojecten. Op dit ogenblik werken er een dertigtal medewerkers iedere dag mee aan het ondersteunen van de kwalitatieve uitvoering van deze projecten.

Missie

Onze missie is een betrouwbare partner te zijn in het duurzaam realiseren van bouwprojecten in staal en/of beton in de regio's Limburg, Antwerpen, Brussel, Luik en het grensgebied België/Nederland die volledig naar wens zijn van de klant.

De bouwprojecten die we afleveren komen tot stand via een grondige, gedetailleerde en voor de klant inzichtelijke offerte, gevolgd door een persoonlijke aanpak doorheen het gehele project om zo precies mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de klant.

Reeds vanaf de ontwerpfase kan de klant beroep op ons doen voor vakkundig advies.

Wij staan garant voor blijvende betrouwbaarheid in uitvoering door een efficiënte interne organisatie en een strikt kwaliteitscontrole beleid.

Wij beschikken over eigen montageploegen die bestaan uit ervaren vakmensen waardoor een betere controle en een kortere uitvoeringstermijn mogelijk is.

Persoonlijke aanpak

Jaraco wil een betrouwbare partner zijn in de realisatie van bouwprojecten en dit gedurende het hele project. Indien gewenst werkt Jaraco mee van in het bouwteam of voert het louter de plannen van de architect uit. Hoe dan ook, de klant mag rekenen op een persoonlijke aanpak. Van bij de eerste besprekingen tot het opstarten van de werf zijn onze ervaren commerciële adviseurs het aanspreekpunt voor de bouwheer.

Een vakkundig advies is de hoofdgedachte in het voorbereidende traject. De plannen worden samen besproken en waar nodig aangepast aan de realiteit. Het gebeurt wel eens dat bepaalde plannen of bouwwensen te kostelijk of te moeilijk zijn om te realiseren. We zoeken dan naar de gulden middenweg om het ontwerp op een prijstechnisch interessante manier uit te voeren

Voor ieder project wordt steeds een gedetailleerde en overzichtelijke offert opgemaakt.

Dat deze persoonlijke aanpak werkt, bewijst Jaraco nog iedere dag. Het bedrijf werd opgericht in een moeilijke economische periode. Jaraco overleefde en groeit gestaag verder.

Kwaliteit

Naast een persoonlijke aanpak staat Jaraco voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Niet alleen de afgesproken timing en het vooropgestelde budget worden gerespecteerd. Jaraco gaat hierin nog een stap verder. Iedere afspraak wordt nauwkeurig nageleefd en de letters van het contract worden tot in de details nagekomen. Het leveren van kwaliteit betekent niet alleen het gebruik van degelijke materialen en werk. De klant ervaart die kwaliteit al in de persoonlijke aanpak. Jaraco is een bereikbare aannemer, reageert op vragen en maakt er een erezaak van om op de werf ordelijk en beleefd te werken.

Creatief

Van industriebouw wordt vaak gezegd dat het maar een "eenvoudige doos" is. Jaraco heeft in zijn referenties al meermaals aangetoond dat het niet zo hoeft te zijn. Met een klein budget kan het creatief zijn in de toepassing van de materialen om zo het bedrijfsgebouw een eigen uitstraling te geven. De mooiste oplossingen moeten daarom niet altijd de duurste zijn.

Jamec bvba

Met Jamec, in 2004 opgericht door Geert Janssen, heeft Jaraco een zusterbedrijf dat instaat voor de productie van op maat gemaakte, degelijke en kwaliteitsvolle staalconstructies voor zowel Jaraco als voor derden.

De eigen montageploegen verwerken deze stukken op de werf. Doordat Jaraco dit hele proces in eigen handen heeft, heeft het een betere vat op het verloop van de werken en kunnen afspraken beter nagekomen worden.

Janssen Invest

Einde 2007 heeft Geert Janssen nog een vennootschap opgericht onder de benaming Janssen Invest. Met deze vennootschap tracht hij ook in de projectontwikkeling stilaan voet aan de grond te krijgen.

Aten Infotech - Heusden-Zolder Aten Infotech - Heusden-Zolder

Aten Infotech is een Taiwanees bedrijf gespecialiseerd in connectivity and management solutions in information technology, professional audio/video and green energy business en is wereldleider in de KVM switch markt.

Lees meer → Tags: sandwich, aten infotech, heusden-zolder, oversteek, optimo, sandwichpanelen, kingspan, sandwichpaneel, blauw, betonplint, industriegebouw, splitlevel, glas, aten, split level, heusden, reglitbeglazing, reglit, industriebouw, kantoorbouw
Retail Geraardsbergen Retail Geraardsbergen

JBC, Torfs en ZEB op één site te Geraardsbergen.

Lees meer → Tags: jbc, geraardsbergen, retail, glas, parking, zeb, vitrine, winkels, retail project, winkel, torfs